En utav mina favorit träningsformer är boxning! De har en jättebra boxningsklass på mitt gym. Grymt bra träning och så himla roligt. Perfekt sätt att få ut lite agressioner också. Vilka är era favoritklasser på gymmet? 





Kommentarer
julia

ååå jag vill gärna kämpa med dig på din resa, väger själv ca 15kg för mkt och jag vill verkligen bli av med vikten. Mitt problem är inte träningen för det tycker jag är jättekul, utan det är maten som jag äter alldeles för mkt och fel. Vi får kämpa ihop!!

Svar: Då jäklar tycker jag som sagt att vi kämpar på tillsammans! :D Ska försöka knåpa ihop lite matinlägg :) Kram!
timetogetskinny.blogg.se

2012-06-18 @ 18:33:48
Anna E

Åhh, jag älskar boxpass, för några år sedan, när jag började med det, minskade jag i midjemått med ett par cm. Man tror lätt att box är armträning men det är mycket mer än så.

Svar: Du har helt rätt! :D Innan min svacka nu i vintras körde jag två boxpass i veckan och man har träningsvärk överallt! Superhärlig träning :D Kram!
timetogetskinny.blogg.se

2012-06-18 @ 18:45:36
Lisa

Hej!
Jag tycker body combat är riktigt kul! Tyvärr kan jag inte gå på pass just nu. Födde min lille son för 4 mån sen och man ska helst inte hoppa o springa förrän 6 mån har gått. Håller oxå på att gå ner i vikt, men min motion får bestå av snabba promenader så länge och så går jag på viktväktarna.
Lycka till med viktminskningen :)

Svar: Hej, tack för din kommentar! Vad härligt med en liten bebis. :) Lycka till du med, vi får kämpa tillsammans! Kram!
timetogetskinny.blogg.se

2012-06-18 @ 21:33:32
Den Sista Tjockisen

Boxpass är underbart! Man tar verkligen ut sig ordentligt!
Annars gillar jag Step Up skitmycket, men det ju mer lågintensivt.
Stor kram!
/Tjockisen

2012-06-19 @ 07:43:53
URL: http://www.densistatjockisen.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0