MINA HELG-MÅL

Eftersom jag nu mår illa - igen - över hur jag ser ut och hur mycket jag väder så bestämmer jag mig NUUU för att lägga om mitt liv. Det finns inget "på måndag ska jag..." det är bara köra HÄR & NU.
 
Mina helgmål är därför:
◊ Att gå powerwalks på minst 5 km totalt. 
◊ Att avstå så gott som det går från socker, kolhydrater, laktos och gluten.
◊ Att storstäda garderoben för ytterligare motivation.
 

HUR MÅR NI!?

Oj. Här var det dammigt. Tomt på inlägg och såklart - på besökare. 
Jag är ledsen att jag försvann - igen. Men jag mår så dåligt. Mitt psyke är i botten och på magen har det samlats så mycket fläsk så det är ÄCKLIGT. Jag vågar inte mig i närheten av en våg och har inte låtit måttbandet jobba på ett tag heller. Det skulle ju bara visa siffror jag inte vill se...
 
Jag har på grund av ekonomiska skäl få lov att säga upp mitt gymkort. Fick lov att välja - häst eller gym. Valet var såklart självklart. Så nu behöver jag ännu mer pepp för att komma igång med träningen utanför gymmet. Får komma igång att cykla massor igen, gå powerwalks och damma av yogamattan.. Har ju dessutom ett Wii Fit som kanske skulle kunna få bli en dagsrutin igen. Tråkigt bara att det är så kallt ute nu. Shoppade loss på vintersaker igår. Ny vinterjacka, termobyxor, underställ, fleecejacka och vinterkängor. Är alltså egentligen mer än redo för vintern.
 
Hur mår ni? Hur har det gått för er? Klarar ni er undan höstdeppen?
 
Ska komma igång igen ordentligt med bloggen, det är min stora sporre. Att mata er med inspo, resultat, bra recept osv. När jag håller mig undan bloggen så fuskar jag så mycket..
RSS 2.0