NEW DESIGN

Jag sitter och jobbar lite med en ny design. Vad tycker ni? Tummen upp? Jag är ju egentligen en väldigt rosa tjej så den här kanske passar bättre än den svarta ;) haha. 
 

DAGENS INSPO

 
Vi kämpar på. VI SKA BLI FUCKIN SKINY!

UNDERBARA HÄSTAR

Det blev en härlig uteritt igår. Vädret var på vår sida och hästarna var på riktigt bra humör. Vi red en "ny" runda, där man rider längs en gräsåkerväg runt en hel energiskog (det är dessutom en bit i riktig skog där hästarna får skritta och lyfta på benen ordentligt). En superhärlig runda där man kan hålla bra tempo! Finns nog inget bättre än att galoppera fram en sommarkväll, i härligt väder och med världens sötaste häst. Oslagbart. Det är vid sådana här tillfällen man verkligen förstår varför man rider. I love you F! ♥
 
 
Att rida är dessutom superbra träning. Försök bara själv att få en 800 kg häst att göra som man vill. Man aktiverar hela kroppen och är man ganska ny i sadeln märker man av muskler man knappt visste att man hade.  (F är ett stort halvblod som mäter 1,73 i manken och väger 785 kg.)
 

TORSDAG!

REDAN TORSDAG! Hjälp vad tiden går. Om bara en vecka ska jag och min bästa kompis till London! Det ska bli så galetroligt.
Ikväll ska jag till stallet och rida. Vet inte om jag ska jobba på ridbanan eller ta mig ut på en härlig uteritt. Hur som helst ska det blir mysigt! Jag har inte varit ute hos hästen på över en vecka i och med midsommar, födelsedagar osv. 
 

DAGENS INSPO

MÅNDAG

Hej! Hoppas ni har haft en superhärlig helg och en fin midsommar.
Jag har haft det jättebra. Kanske lite för bra. Idag känns jeansen extra tajta och efter en riktig myshelg med mina vänner och kanske liiiite för mycket unnande i form av godsaker så känner jag mig extra tung i stegen idag. Bara ladda om och köra igen! 
 
Imorgon fyller jag år och då ska det bjudas på lite pajer och sallad, har aldrig gjort paj i hela mitt liv. Ska sätta mig och börja leta recept nu. Har ni några bra förslag? Har fått för mig att jag vill göra med skinka & broccoli och någon med kyckling kanske.. Alla tips mottages tacksamt! :)
 
 

GLAD MIDSOMMAR

DAGENS INSPO

DIETER?

Jag är lite vilsen i den här dietdjungeln. Det finns SÅ mycket. Vad äter ni? Eller, vad äter ni inte?
Jag älskar bulgur (fullkorn) och mathavre. Är det okej att äta? Har ett enormt sockersug som jag måste bli av med, det är nog min största last. Vad är mest effektivt då? Vad rekommenderar ni? Vet att ni som läser kan så mycket, så nu får ni hjälpa mig :D
 

LILL-LÖRDAG

Idag är det ju onsdag, lill-lördag! Skulle egentligen suttit i en bil på väg mot midsommarfirande men det blev försenat så ikväll intar vi återigen gymmet och solariumet! Vi kör dagens utmaning tycker jag, idag ska vi köra på att springa i alla trappor vi kan, inga hissar! :D

GÅRDAGENS TRÄNING

GOD MORGON! Som planerat körde jag lite gym igår. Det blev 15 min crosstrainer och sedan armar, bröst, axlar, rygg och mage. Kör även benpress varje gång jag är där för det är min favorit! Jag har starka ben, hihi!

BOX BOX BOX



En utav mina favorit träningsformer är boxning! De har en jättebra boxningsklass på mitt gym. Grymt bra träning och så himla roligt. Perfekt sätt att få ut lite agressioner också. Vilka är era favoritklasser på gymmet? 



TODAY IS A NEW DAY



Godmorgon! Hur mår ni idag? Jag är sååå trött. Sover alldeles för dåligt och är så himla morgontrött. Önskar jag kunde studsa upp tidigt på morgonen så man skulle hinna träna innan jobbet. Hur gör ni?

SWEET DREAMS YOU ALL

Nu har jag packat gymväskan, imorgon när jag slutar bär det av för lite cardio och styrka! 
Vi hörs imorgon. Godnattkramar. ♥

MIN KVÄLL

Idag har jag ridit i 1½ timme. Bra träning! Man känner verkligen efteråt hur kroppen fått jobba.
Nu läser jag en tidning som damp ner i brevlådan i fredags och har precis ätit ett kvällsmål. Yoghurt, lite müsli, valnötter och kanel. 

REASONS TO LOSE WEIGHT



Nu kämpar vi tjejer! Jag ska mäta och väga in mig strax, slänger upp mått och vikt då. SÅ LÄSKIGT. Men vi kör. Vilka är med mig? NU SKA VI BLI SÅ SNYGGA. ♥

TIME TO GET FUCKIN SKINNY

Hej. Det här är en blogg om en anonym tjej som bär på alldeles för mycket övervikt. Har frossat i sötsaker och mat hela mitt liv och endast tränat sporadiskt. Nu är det dags att göra sig av med de extra kilona, börja hänga mer på gymmet och kämpa på! Följ med mig på min resa där jag delar med mig av mina framgångar, motgångar, träningspass, mat och massor med inspiration. NU KÖÖÖÖR VI!

RSS 2.0