BACK TO WORK

Herregud! Tre veckor har speedat förbi i rekordfart. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet. Och även om dessa veckor kanske inte riktigt blivit som jag tänkt mig gällande träning och kost så vill jag inte att de ska ta slut!! Jag har världens börja-jobba-ångest! Trodde inte att det skulle kännas så här tufft.
 
Men men, det är bara ta tag i sig själv och dra sig dit imorgon bitti. Dessutom är det ju så mycket lättare att planera in träning när man har dagarna organiserade på ett annat sätt. 
 
Nu ska jag bädda rent i sängen, har precis duschat också. Nybäddat och nyduschad, så mycket mer redo för jobb imorgon kan man väl inte bli? 
 

GÅRDAGENS TRÄNING

Oj, oj! Här hänger jag inte med.
Idag har det inte blivit något träning utöver vardagsmotion. Unnade mig istället 60 min behandlande massage. Då jag har huur mycket muskelknutor som helst i ryggen och är stelare än en 80-åring så kan det ju faktiskt vara ganska värt. Har dessutom problem med muskelknutar som påverkar ischiasnerven och det gör så jävla ont, så det ska vi arbeta bort har jag tänkt. : )
 
Igår blev det iallafall en gymrunda, var riktigt mör i kroppen sedan i måndags.
Det blev iallafall 10 min crosstrainer = 110 kcal.
Arbetade sedan med maskiner och körde baksida axlar, bröst och benpress. Flyttade sedan till mattan och körde hårda armövningar, mycket mage och stretchade mycket. Något jag är riktigt dålig på och behöver bli mycket bättre på! 
 
 
Har ingen rolig bild att bjuda på heller, klockan är för tusan 03.24 så kryper ner i säng istället. Kram!

DAGENS TRÄNING

Idag har jag avverkat ett jobbigt - men så skönt - gympass!
Körde kondition, 15 min joggning och sedan 10 min intensiv cykling.
Avslutade med mycket armövningar, mage och rygg. Välkomnar träningsvärken imorgon. ;)
 
Välkomnades av ett tomt gym! Det händer inte ofta :)
 

DAGENS INSPO ♥

MÄTNING 120715

 
Midjan: 86 cm (+ 2  cm)
Höft: 111 cm (- 1 cm)
Överarm: 34 cm (+- 0 cm)
Lår (på tjockaste stället): 71 cm (- 2 cm)
 
Har ingen fungerande våg i hemmet, men känner mig inte särskilt "lätt", så tror inte på någon viktnedgång.
Nu kämpar vi på....!!
 

KVÄLLSMYS

Det har landat en hel del inspo på min dörrmatta denna vecka, bland annat nya Topp Hälsa och Sofis Mode (som brukar ha bra hälso-sidor!). Nu har jag bäddat ner mig med båda tidningarna och en skål jordgubbar & gröna vindruvor. Så himla mysigt, dags ska jag fylla på inspirationskontot!
Ska snart mäta mig också! Kommer mått imorgonbitti :) Godnatt!
 

LETS GET THIS BODY MOVIN

Hallåååå där! Nu är jag tillbaka, senare än lovat, jag vet! Men har varit i fullt semesterrus hela veckan. 
Jag blir så glad att det finns ett gäng tappra läsare där ute som klickar sig in och lämnar uppmuntrande och inspirerande kommentarer. Det betyder så mycket! 
 
Jag har haft en superbra vecka än så länge. London var riktigt bra - vädret kunde dock varit bättre men vad gör det.
I torsdags var jag och ett gäng kompisar på Skansen, MYCKET promenerande. Kändes verkligen i kroppen på kvällen, då vi varit igång och knatat från 10 på morgonen till ungefär halv tio på kvällen.
 
Igår var jag hundvakt, alltså även där en hel del promenader. Det är så mysigt. Att låna en söt hund ibland är perfekt då man är lite i en "röra-på-sig"-svacka. Har man en hund som måste ut så blir man ju så illa tvungen att ta sig ut och när man väl är ute och igång så är det ju så underbart!
 
Bjuder på lite bilder från min vecka.
 

LONDON 6-10 JULI

Nu tar jag en välförtjänt semester i min älsklingstad LONDON!
Vi hörs igen på tisdag - och tills dess. KÄMPA PÅ!! Vi är bäst!! Semester betyder INTE att man ska göra kroppen till en sopptunna. Fortsätt att äta sunt och rör på er så mycket ni kan. Det ska jag göra. Kramar! ♥
 

DAGENS INSPO


FRESTANDE

Jag dricker ganska mycket kaffe, jag behöver liksom det för att fungera. Precis intill kaffemaskinen på jobbet hittar man en stor godismaskin. Mycket frestande att titta på medan man väntar på sitt stackars kaffe. Det är väl tur att man inte har småmynt med sig så ofta.. 
 
 
 

HOW TO START?

Något som jag veeerkligen behöver komma igång med är att ÄTA FRUKOST.
Jag har inga morgonrutiner alls och det märks! Jag VET att jag skulle behöva börja starta dagen med en riktigt bra frukost, men jag hinner liksom inte. Jag börjar jobba 9 och går typ upp halv nio...
Hur gör ni? Ni morgontrötta där ute, HUR GÖR NI?
 
Mitt mål just nu är att börja dagen med en riktigt bra frukost.
 

ATT VARA SMAL

Fick två väldigt intressanta kommentarer igår, den ena hävdar att man är fin precis som man är, den andra är mer i mina spår. Missnöjd och på jakt efter en ny kropp. Självklart håller jag med den första personen, alla är fina precis som de är. Ingen ska behöva känna vikthets från omgivningen. Det viktigaste är att man själv ska känna sig nöjd och fin. Hos vissa ligger kanske inte problemen i själva kroppen utan i en svag självkänsla. Hos mig är det inte så.
Jag väger nu 17 kg mer än vad jag brukade göra och jag mår dåligt! 
 
Jag trivs inte i mina extra kilon. Jag som egentligen är en riktig linslus hatar nu att vara med på foton för att jag inte vill se mig själv, tjockast i gänget eller i en osmickrande vinkel så dubbelhakan väller fram. 
Från att ha varit en riktig jeanstjej så går jag mest klädd i strumpbyxor och fluffiga kjolar, för det inte finns några snygga jeans i min storlek längre. Jag skämms varje gång jag ska ta på mig bikini eller visa mig halvnaken i omklädningsrummet på gymmet. Jag VET att jag skulle må så mycket bättre om jag inte behövde oroa mig över sådana saker. Självklart kommer jag ha andra problem när jag väl nått min målvikt, jag tror inte att vara smal är svaret på evig lycka. Men för mig skulle det betyda så mycket, det skulle underlätta så mycket, det skulle göra mig SÅ glad.
 
Så mycket som oroar mig idag och som stjäl alldeles för mycket energi är just viktångest. Jag vill inte vara en tjockis. Jag vill att min rockin personlighet ska kunna avspeglas i min kropp. Jag vill inte vara en smal tjej instängd i en tjockis kropp. 
 
Jag menar inte heller att det är fel att vara en "tjockis", det är ju jätteindividuellt hur man trivs och mår bäst. Jag vill vara smal och kommer att fortsätta min viktresa, de som inte heller är nöjda i sina kroppar kämpar med mig. Men ni andra som känner att era problem inte ligger i kroppen, att de inte är viktrelaterade, ni får heja på oss andra! Så hoppas vi att vi alla en dag kan känna oss som de riktigt heta brudarna vi är. ♥
 
 

DAGENS INSPO

Jaha, då taggar vi lite gym ikväll då! :D

LUNCH

 
Idag åt jag en supergod sallad till lunch. Det var räkor, kräftstjärtar, ägg och skagenröra. Jättegott! Nu känner jag mig lagom mätt, en härlig känsla. 
 
 
Följ min blogg med Bloglovin

MINA TRÄNINGSMÅL

MÄTNING 120702

Har dragit mig för det här länge, men här kommer DAGENS mått.
 
Midjan: 84 cm
Höft: 112 cm
Byst: 100 cm
Överarm: 34 cm
Lår (på tjockaste stället): 73 cm
 
Längd: 178 cm och tror att dagens vikt ligger på 97 kg, vilket resulterar i ett BMI på 30,6 = fetma.
Finns väl ingenting så motiverande som äckliga mått!? NU KÄMPAR VI ÄNNU HÅRDARE.
Ska sanera mitt liv från onyttigheter...
 
 

JULI - SEMESTERTIDER

Hej på er!
Blir visst alltid lite helgavbrott här, hoppas ni också har annat för er på helgerna så det inte spelar någon roll.
Den här veckan hoppas jag kommer gå jättefort! På fredag åker jag till London och sedan väntar tre veckors semester! Nu innan har jag såklart massor att göra. Vi drar igång veckan med lite inspo!
 
RSS 2.0